Hils på
Havnefar


ENDELIG har HAVNEFAR
fået ben at gå på!Så nu er sydhavnernes ønske om deres eget lokalblad endelig gået i opfyldelse, og de mange blanke sider ligger spændt og venter på det indhold, DU har at byde på. Så SKRIV til HAVNEFAR - det er derfor han er her.

Hvem er vi? HAVNEFAR er startet af Områdefornyelse Sydhavn ud fra ønsker fra sydhavnerne selv. De efterspurgte en lokal avis, der kun skriver om Sydhavnen og en kalender, der samler alle de fantastiske lokale kulturaktiviteter. I HAVNEFARS redaktion sidder sydhavnske lommeskribenter fra Sydhavnskompagniet, Kvartershuset, Sydhavnens Bibliotek, Sydhavn Teater og Karens Minde Kulturhus - og du gør på en måde også, for det er jo dig, som skal skrive indholdet.

HAVNEFAR er sydhavnernes helt eget medie, så derfor skal sydhavnerne også skrive meget af indholdet selv. Her er der plads til alle; de forrykte, de fortabte, de længselsfulde, de fængselsfulde, de arme, de varme, de svage og de stærke, de ligeglade og også dem, som de andre gerne vil lege med.

Så tænker du måske - hvem er ham HAVNEFAR?! Det forstår vi godt, at du spørger om.

Først og fremmest, så hedder vi HAVNEFAR fordi det klinger godt. HAVNEFAR kunne været et menneske, en drøm, en røverhistorie, en joke eller et minde. HAVNEFAR kunne også være et navn med en mytisk betydning. Især hvis man deler det op, for så består det af hav og nefar, som lugter lidt af nefarious, der betyder at være på den forkerte side af loven. Man kan måske forestille sig, at HAVNEFAR er et skib, der tør at sejle væk fra de almindelige søruter og ind på de mere farlige og eventyrlige vande, der er fyldt med hemmelige, underjordiske huler og glemte skatte. For vi ved jo godt, at det er der, de mest spændende historier er. Især hvis krydset på skattekortet er lige her i sydhavnen (og det er det i hvert fald på vores skattekort!)SKRIV TIL OS:
redaktionen@havnefar.dk