Der var engang en bydel, der bare råbte efter et nyt lokalt medie. Et medie, som kunne afspejle hverdagen i Sydhavnen på en farverig, skæv og kunstnerisk måde - på tværs af postnummerets mange kvarterer.  Derfor sendte sydhavnerne en flaskepost afsted, som efter tusindvis af kilometer og bølgesprøjt havnede i Havnefars hænder. Han læste Sydhavnens råb om hjælp og besluttede sig for at tage affære. Han slog sig ned på Karens Minde og samlede en lille hær af frivillige, som sammen skulle kreere et lokalblad til hele Sydhavnen.
Med humor og kant begyndte Havnefar at samle historier fra alle afkroge i Sydhavnen -
fra højhusene på holmene til de grønne områder på Tippen; fra bådehavnen til de røde murstenshuse ved Ankers Plads.

Havnefar udkommer her på siden og på print. Du kan hilse på Havnefar i diverse caféer. 

Havnefar kan ikke klare det hele selv, så har du lyst til at skrive noget eller kender nogen, der vil, så skriv til redaktionen her: 
redaktionen@havnefar.dk
Redaktionen


Nicolas Breschel
REDAKTIONSLEDER
Unyttig bibliotekar og musiker. Kunst og kultur kan komme alle steder fra. Så længe det ikke bliver koblet til et bestemt formål eller nytteværdi, men bevæger os og gør os nysgerrige på mere.
Sofie Diemer
TOVHOLDER
Kreativ alt-muligt-kvinde
uddannet multimediedesigner - autodidakt dramatiker og fuldtids yatzy- spiller

Julie Vesterby Jakobsen
Uddannet fra RUC med speciale i transgender studies. Arbejder i SydhavnsCompagniet og kører fuldtids-forældre ved siden af.
Martin Zaharkin Pedersen
Projektleder og ansvarlig for kultur, musik og kommunikation i Karens Minde Kulturhus - og for at holde tungen lige i munden og Sydhavnen tilfreds.SKRIV TIL OS:
redaktionen@havnefar.dk